Un soi de „lebăda neagră” pe zebră

Shares

Din Zalău anunț că am un CONCURS pentru cei care vor să râdă în stil basarabean, într-o zi de duminică, la Cluj! Ce trebuie să faci pentru a câștiga o invitație dublă la eveniment, apare în postarea cu referire la eveniment, de pe Diana Moșincat Blog.

Asociația Apartenența e organizația ce se ocupă de aducerea râsului în sală și cu ridicarea nivelului de serotonină, adică a hormonului fericirii.

-Unde ?

-La Casa de Cultură a Studenților, Cluj Napoca.

-Când?

-Duminică, 25 noiembrie.

-Cum?

-Cu durere de burtă, că se lasă cu hlizeală multă.

-De ce?

-Că e seară de stand-up comedy cu FINALIȘTI de la iUmor.

Dacă vrei umor basarabean, CÂȘTIGĂ o invitație dublă la Comedy Zebra Show.

De câțiva ani buni deja, Basarabia ne-a obișnuit cu artiști buni pe toate ariile de activitate. Are oameni buni la toate.

Emisunea „iUmor”  difuzată pe Antena 1 nu a dus lipsă de prezența artiștilor de stand-up comedy. Apariția la o astfel de emisiune poate face dintr-un „neom”, „om”, făcându-l cunoscut pe plan național. Și atunci de ce te-ai rezuma să binedispui oameni doar apărând pe ecranele TV? Păi nici nu e nevoie să faci doar asta, pentru că astfel de momente au puterea să umple săli de spectacole și să-i facă pe cei prezenți să meargă acasă cu mușchii abdominali deja bine dezvoltați. Ce sală de fitness!? Hai la Comedy Zebra Show!

Teoretic e nonculoare, practic e culoare. Negrul e peste tot în jur în materie de vestimentație în această perioadă a anului. Asta se cere, asta se oferă – vezi mai jos.

PS: Știi cât de greu poate fi să faci poze lângă zebră!? În zilele de duminică șoferii sunt mai politicoși și-ți dau prioritate, crezând că vrei să traversezi. Așa că pozele au fost făcute super-rapid, pentru a nu crea ambiguități.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *